Κάλεσμα εθελοντών

  • 20 Απρ 2017
  • En Lefko Film Festival

Το 1ο En Lefko Film Festival εγκαινιάζει μια νέα, ανοιξιάτικη κινηματογραφική γιορτή, με σκοπό να ξεπεράσει τους περιορισμούς ανάμεσα σε διαφορετικά κινηματογραφικά είδη, να μας συστήσει τις πιο καυτές εξελίξεις στο σινεμά και την τηλεόραση και να ξεκινήσει έναν ανοιχτό διάλογο καλλιτεχνικής έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Προβάλλοντας ανεξερεύνητα κινηματογραφικά διαμάντια της τρέχουσας παραγωγής, αστικές ιστορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας, τηλεοπτικές σειρές-έκπληξη και διοργανώνοντας ανοιξιάτικα happenings και διαδραστικές βιωματικές δραστηριότητες, το φεστιβάλ αποσκοπεί να χαρίσει άπλετες εικόνες και μουσική, οδηγώντας μας ομαλά, αλλά και εντυπωσιακά, προς την πιο καυτή και απρόβλεπτη κινηματογραφική περίοδο της χρονιάς, την καλοκαιρινή.

Φυσικά, ένα επταήμερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αγάπη και τη φροντίδα τον κινηματογραφόφιλων της πόλης και γι’ αυτό ζητήσαμε την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας. Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας, ραντεβού στις αίθουσες.

Νέα ανακοίνωση για εθελοντική εργασία στο En Lefko Film Festival θα αναρτηθεί όταν υπάρξουν πρόσθετες ανάγκες. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

info@elff.gr

+30 213 0700 800